Preparazione: puliamo il pesce e lo laviamo bene. Dividiamo il pesce in 2, mettiamo sale e pepe a piacere. I funghi li tagliamo a fettine e li mettiamo da parte. Schiacci lo spicchio d'aglio e in una padella con poco olio facciamolo soffriggere per un paio di minuti. Mettiamo il pesce nella padella a cuocere fino a quando è diventato dorato. Aggiungiamo anche i funghi e lasciamo cuocere per ancora 15 minuti. Mettiamo la passata e il condimento(1 cucchiaio), e facciamo cuocere per ancora 5 minuti.
Ingrediente ptr. 2 persoane: 1 dorada de 500gr, 200g ciuperci, 1 catel de usturoi, 100ml sos de rosii, ulei de masline. sare, piper, patrunjel
Preparare: se curata si se spala bine paste, se desface in 2 si se sareaza si pipereaza. Ciupercile se taie felii si se dau deoparte. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim 2 minute catelul de usturoi strivit putin . Adaugam pestele cu pielea in jos si il prajim pana cand devine auriu. Adaugam ciupercile si mai distuim 15 minute. Cand ciupercile sunt gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba 5 minute. Se serveste cu patrunjel tocat si cui ii place cu mamaliga...pofta buna
Nessun commento:
Posta un commento