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lunedì 26 aprile 2010

Fegato al prezzemolo ( Ficat cu patrunjel)




Ingredienti per 2 persone sono: 400 g di fegato di vitello, un po’ di farina, olio di oliva, 3 spicchi d’aglio, prezzemolo, sale e pepe.


Tagliate il fegato in fette sottili creando poi dei pezzi di circa 5 cm di superficie. Passateli nella farina e friggeteli nell’olio preriscaldato con l’aglio. Dorate per bene da ambo i lati, salate, pepate e spolverate con abbondante prezzemolo.
Si po servire con delle patatine fritte ho una insalata....

Ingrediente pentru 2 persoane: 400g ficat de vitel, faina, ulei de masline, 3 catei de usturoi, patrunjel, sare si piper

Taiem ficatul in felii subtiri si apoi in bucati de ciraca 5 cm. Trecem bucatile prin faina si le prajimin in uleiul incins cu usturoi.
Prajim pe ambele parti ficatul il saram si piperam si presaram partunjel tocat marunt....se poate servi alaturi de o portie de cartofi prajiti sau o salata..... 

4 commenti:

Flavia ha detto...

Un piatto veloce e gustoso, proprio come piace a me!
A presto :)

Betty ha detto...

buonissimo il fegato! mai provato cucinato così, lo proverò!
baci.

Elena Toma ha detto...

Buna reteta de ficat cu patrunjel. Am retinut-o, pentru mine, ca ceilalti ai mei nu sunt fani ficat. De-abia astept sa gust.

Diana ha detto...

foarte bun ficatul si sanatos,mie imi place foarte mult
un sfat...pune-l in lapte si lasa-l la frigider chiar si o noapte, va fi moale si dulce.

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