PREPARAZIONE
Passare le fettine di carne nella farina, quindi soffriggerle con olio, aglio e capperi dissalati. Salare e pepare. Spruzzare con vino e far evaporare. Unire il pomodoro, l'origano e far restringere il sugo. A cottura ultimata aggiungere il prezzemolo finemente tritato.
Ingrediente: 500g felii de pulpa de vitel, 500g rosii la cutie, ulei de masline, 1 catel de usturoi, sare, piper, 30 g capere, 1/2 pahar de vin alb, 1 lingurita de oregano, 1 lingura de faina alba
Treceti feliile de carne prin faina(eu nu am folosit faina) si prajitile in tigaie cu ulei, usturoi si capere desarate. Sarati si piperati, dupa care stingeti cu vin si lasati sa se evapore alcoolul. Adaugati rosiile, oregano si lasati sa se ingroase putin sosul. La final adaugati putin patrunjel tocat( eu nu am pus ptr ca Alexandrei nu ii place).