Ingrediente pentru 2 persoane: 400g ficat de vitel, faina, ulei de masline, 3 catei de usturoi, patrunjel, sare si piper
Taiem ficatul in felii subtiri si apoi in bucati de ciraca 5 cm. Trecem bucatile prin faina si le prajimin in uleiul incins cu usturoi.
Prajim pe ambele parti ficatul il saram si piperam si presaram partunjel tocat marunt....se poate servi alaturi de o portie de cartofi prajiti sau o salata.....
Un piatto veloce e gustoso, proprio come piace a me!
RispondiEliminaA presto :)
buonissimo il fegato! mai provato cucinato così, lo proverò!
RispondiEliminabaci.
Buna reteta de ficat cu patrunjel. Am retinut-o, pentru mine, ca ceilalti ai mei nu sunt fani ficat. De-abia astept sa gust.
RispondiEliminafoarte bun ficatul si sanatos,mie imi place foarte mult
RispondiEliminaun sfat...pune-l in lapte si lasa-l la frigider chiar si o noapte, va fi moale si dulce.