lunedì 15 marzo 2010

Branzino con funghi e olive(Biban de mare cu ciuperci si masline)











Ingredienti per 2 persone: 2 branzini di circa 250g ognuno, 7-8 funghi,2 pomodori, qualche oliva nera, 2 spichi d'aglio,sale, pepe, olio di oliva
 

Preparazione: in una pirofila si mettono i branzini salati e pepati. Mettiamo sopra i funghi tagliati a metta, le olive, fettine di pomodoro e una tazzina di olio.

 




Si mette la pirofila nell forno per 25 minuti 160°-170°. Nel fratempo tagliamo l'aglio e 5 minuti prima di finire la cottura mettiamo sopra anche l'aglio tritato.
 

Si può servire con un po di prezemollo sopra..buon apettito...





Ingrediente pentru 2 persoane: 2 bibani de circa 250g fiecare, 2 rosii, 2 catei de usturoi, 7-8 ciuperci, cateva masline negre, sare, piper, ulei de masline.

Preparare: intr-o tava se aseaza pestii sarati si piperati. Se aseaza deasupra ciupercile taiate pe jumatate, maslinele si rosiile felii. Se da la cuptor pentru 25 de minute la 160°-170°. Intre timp se taie marunt usturoiul si se adauga in tava cu 5 minute  inainte sa treaca cele 25 de minute. Se serveste presarat de patrunjel si ....pofta buna...






2 commenti:

  1. Mamma mia che buonoooooo...:-P...bravissima.Senti mi mandi via mail la ricetta delle trippe in umido cm si fa dalle tue parti?...Grassie....X favoreeee...:-D...smackoni

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  2. adoro il pesce....preparato così è eccezionale!!! baci!

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