Strofinare la carne con il pepe ed il sale, ungere con pochissimo olio
adagiare su la griglia molto calda e regolarsi in seguito che non si bruci.
All’apparire di gocciolina di acqua in superficie e il segnale che la carne è a metà cottura e che si dovrà girare per farla cuocere dalla parte opposta.
L’accorgimento vale anche per questa parte quando l’acqua sale in superficie la carne è cotta a media cottura.
Togliere dal fuoco, tagliare a fettine molto sottili e servire con insalata.....
Ingrediente ptr. 3 persoane: 1 bucata frumoasa de vitel, sare, piper si putin ulei....
Saram si piperam bucata de carne, o ungem cu putin ulei .....Incalzim gratarul si cand e incins adaugam carnea dupa care dam focul mai mic sa nu se arda carnea....
Cand apare un strop de apa pe deasupra e semn ca carnea e fripta pe jumatate si ca putem sa o intoarcem pe partea cealalta...
La fel procedam si pentru cealalta parte.....
O luam de pe foc, taiem felii subtiri si servim cu o salatica....pofta buna...
9 commenti:
adoro la tagliata..non sai quanto!! la tua è perfetta!!! complimenti!!
Ciao complimenti è davvero buona, facile e veloce...buona Domenica, un bacio Luciana
Mamma mia, ce buna reteta, face si soata mea, dar vara cind facem focul la cuptorul din curte... Fug ca salivez in fata fripturicii tale... Pupici... iote ca-ti trimit pupici ca sa simt gustul de la tine...
Bella succulenta questa tagliata! Complimenti! Lauradv
Arata asa cum imi place mie, in sange! Minunat... Este post inca, ce ma face eu? retin pentru dupa post sa fac si eu o fripturica de vitel, poate se mai incalzeste si o facem afara. O saptamana minunata!
intradevar este foarte buna....un pic de fum in casa dar asta e....o saptamana buna tuturor...
Alina, iti doresc din inima, o primavara minunata, cu multa fericire si iubire !
la tua tagliata oltre che ad essere buonissima è anche bella da vedere,complimenti Alina!!la multi ani de 1 martie va doresc!!
Alina, un premiu te asteapta la mine ! Pupici !
Posta un commento