Ingrediente: 300g pipete, 50 g mascarpone, 50g gorgonzola, 50g branza grasa, 100g parmezan, 50g unt, sare
preparare: Taiati cubulete mici branzeturile si amestecatile cu 50 g de parmezan. Intr-o craticioara topiti untul.
Fierbeti pastele pentru maxim 5 minute pentru ca apoi merg la cuptor si daca sunt fierte prea mult cand le scoatem de la cuptor sunt si mai fierte....
Folositi castronele pentru fiecare invitat ....impartiti pastele in 3 si adaugati deasupra branza si untul topit(doar jumatate)....amestecati bine si bagati la cuptor 10 minute la 200°. Verificati din cand in cand ca branza sa fie topita si sa nu se rumeneasca prea tare....Dupa 10 minute adaugam si restul de unt si parmeza si dam din nou la cuptor circa 10 minute dar de data asta lasam sa se rumeneasca.....Puteti servi direct in vasele in care s-au copt sau lasati sa se raceasca putin si rasturnati pe o farfurie de servit....
7 commenti:
A quest'ora questo piatto mi fa prendere una fame nera... e per cenare mi tocca aspettare minimo le nove... Buona la pasta con tutti questi formaggi!!!
ma che carine queste cocotte! bravissima, è davvero invitante questa pasta!
baci.
Premii frumoase te asteapta sa le ridici.
O zi buna!
Ce bine arata!
Si cate tipuri de branza, sigur e o bunatate!
Pe curand.
che buona questa pasta con tutti gli ingredienti deliziosi,complimenti!!
wow che invitanti!! bravissisma!
Draga mea tre sa fie o bomba de calorii, dar buna foc!!!! Sunt nebuna pentru branzuri, mai ales gorgonzola... Tre sa fie o bunatate de tot!!!!
Posta un commento