Ingrediente: 450 g orez, 300g piept de pui, 300g fructe de mare, 150g mazare, 1/2 borcan de ardei murat,50g masline negre,1 pliculet de sofran, 1 ceapa si 1 catel de usturoi tocat marunt, 1 ceasca de vin alb, 1 rosie, sare, piper, ulei
Preparare: taiem pieptul de pui cubulete, il prajim si il scurgem pe hartie de bucatarie.Intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei prajim ceapa si usturoiul tocat. Adaugam pieptul de pui si rosia taiata cubulete. Dupa 5 minute adaugam fructele de mare si vinul.
Dupa 15 minute adaugam mazarea si lasam sa fiarba. Adaugam 1litru si 350ml de apa calda, diluam sofranul, adaugam orezul si amestecam bine, saram si piperam dupa care lasam sa fiarba fara sa mai mestecam in asa fel incat orezul sa absoarba apa fara se se usuce prea mult. Circa 5 minute inainte de a stinge focul adaugam maslinele si feliile de ardei murat......pofta buna
Alina, la mine pe blog asteapta un premiu special, al prieteniei. Daca-yi face placere, il ridici si-l dai mai departe cui doresti. O saptamana minunata!
RispondiEliminache buona la tua paella,mmm!!
RispondiEliminache buona!!! la tua è perfetta!
RispondiElimina