venerdì 18 settembre 2009
Tagliatelle con funghi porcini (Taietei cu ciuperci de padure)
Ingrediente: tagliatelle-250 gr, funghi porcini- 300 gr, un spicchio di aglio, prezzemolo, sale, olio di oliva.
Preparazione: in una padella facciamo soffrigere l'aglio tritato con prezzemolo in un pò di olio. Dopo qualche minuto mettiamo i funghi , sale e copriamo con coperchio. Quando i funghi hanno lasciato tutta l'acqua togliamo il coperchio e cuociamo ancora per un paio di minuti. Nel frattempo facciamo cuocere la pasta e quando è pronta la mettiamo nella padella con il sugo. Mescoliamo bene tutto e la nostra pasta è pronta....una spolverata di grana e buon appetito...
Taietei cu ciuperci de padure
Ingrediente: taietei-250 g, ciuperci de padure-300g,un catel de usturoi, patrunjel, sare, ulei de masline.
Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim patrunjelul si usturoiul in prealabil tocat marunt. Dupa cateva minute adaugam ciupercile taiate, sare si acoperim cu un capac. Cand ciupercile au lasat toata apa descoperim tigaia si mai fierbem pentru cateva minute. Intre timp fierbem taietei si cand sunt gata ii adaugam in tigaia cu sosul de ciuperci. Amestecam totul bine si pastele noatre sunt bune sa fie gustate....cine prefera se poate adauga un strop de parmezan...pofta buna
Nessun commento:
Posta un commento
Grazie per la vostra visita...i vostri commenti sono importanti per me...