Ingredienti per 6 pers:pasta sfoglia- 1 rotolo, prosciutto cotto-100 gr, funghi- 250 gr,scamorza affumicata- 100 gr,taleggio-100g,aglio- 1 spicchio,olio extravergine d'oliva-3 cucchiai , grana padano- 3 cucchiai, uova- 2 ,burro- 30 gr, sale e pepe
Preparazione :Lavare e pulire i funghi, tagliarli a fettine sottili e rosolarli in padella insieme all'aglio e l'olio. Cuocere a fuoco vivace fino a che saranno cotti. Imburrare una teglia, stendervi la pasta sfoglia e disporvi la scamorza tagliata a fettine finissime, poi il prosciutto cotto, funghi e sopra le fettine di taleggio. Mischiare le uova col formaggio grana grattugiato, sale e pepe e versarlo sopra i funghi. Chiudere la torta con la pasta in eccesso.Cuocere in forno per 40 minuti a 180°.
Preparazione
Ingrediente ptr. 6 pers: aluat fraged- 1 pachet, sunca presata-100g, ciuperci-250g, cascaval afumat-100g, branza topita-100g, usturoi-1 catel, ulei de masline-3 linguri, parmezan- 3linguri, oua-2, unt- 30g, sare, piper.
Preparare: taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita.Amestecam ouale batute cu parmezanul, sare si piper, dupa care il rasturnam in tava peste amestecul nostru. inchidem cu pasta care ramane in afara si bagam la cuptor ptr 40 de minute la 180°. Se poate servi cu o salata de rosii. Pofta buna.
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